Sabiedriskās ēkas

Citas Nozares

Sabiedrisko ēku sektorā piedāvājam izbūvēt elektrotīklus, sākot no ēku elektroapgādes līnijas pieslēguma punkta līdz pat gaismas slēdzim dzīvojamā istabā. Piedāvājam kvalitatīvus elektrotehniskos risinājumus projektēšanā un konstruēšanā, ēku vadības sistēmu (BMS) izveidē, klasisko elektroinstalāciju uzstādīšanā, BMS elektrosadalņu izbūvē. ELDI nodrošinās kvalitatīvu rezultātu atbilstoši klienta vēlmēm, ievērojot visas uz nozari attiecināmās normatīvās prasības.

Gluži kā jebkurš automatizēts process arī ēku vadības sistēmas jeb BMS (Building Managment Systems) spēj samazināt elektrības rēķinus, paaugstināt komforta līmeni un padarīt uzņēmumu videi draudzīgāku. It sevišķi šīs priekšrocības ir jūtamas viesnīcās un citās sabiedriskās ēkās. Grand Hotel Kempinski Riga ir viena no lielākajām un modernākajām viesnīcām Rīgā. Vienotā sistēmā apvienoti vairāk nekā 140 viesnīcas numuri, 5 sanāksmju telpas, SPA centrs, peldbaseins, restorāni un citas telpas.

Mūsdienās ir grūti uzskaitīt visas elektroniskās ierīces, kas nepieciešamas darbam birojā. Laikam ejot, to skaits tikai palielinās, un tādēļ neatsverami ir izveidot klienta prasībām atbilstošu elektrotīklu, sekojot elektrotehnikas attīstības tendencēm. Milzīga nozīme arī ir gaismas kvalitātei darba vietā. Piedāvājam savus pakalpojumus, izvēloties modernus tehnoloģiskus risinājumus, kā, piemēram, DALI kontrolētus LED gaismekļus, kas spēj krietni uzlabot apgaismojuma kvalitāti un samazināt izmantoto energoresursu apjomu.

Piedaloties projektos 20 gadu laikā, esam bijuši klāt un redzējuši to, kā datu tīkli un informācijas tehnoloģijas ieņem aizvien nozīmīgāku lomu ne tikai sabiedrisko ēku sektorā, bet arī ražošanas procesu pārvaldībā. Vienlaikus ar informācijas tehnoloģiju industrijas attīstību aug arī pieprasījums pēc kvalitatīvas datu apstrādes, glabāšanas un to apmaiņas nodrošināšanas. Mēs piedāvājam savus pakalpojumus datu tīklu projektēšanā, konfigurēšanā, IT aparatūras uzstādīšanā, kā arī tīkla instalēšanā. Vienkārši sakot, nodrošinām klientu ar pilnu pakalpojumu klāstu.